Min söndag

Datum: 2010-05-09 Tid: 18:02:00

Vaknade vid 07.00 i morse och låg vaken tills Magnus åkte till jobbet. Då rullade jag över till hans sida och hans gosiga kudde, somnade om och vaknade 10.30. Shit så länge var det mycket länge sen jag sov känns det som. Men skönt var det.......

Åt lite frulle och sen var tanken att jag skulle göra en nagelförlängning på Helena. Jag plockade fram alla grejer osv men sen när det var dags så fick vi avbryta. Det blev inga naglar för Helena idag, hon är nagelbitare och hade alldeles för korta naglar att både bygga el sätta tipp på. Så nu har hon 2 veckor på sig att spara ut lite längd och inte bita ner dem så ska vi göra ett nytt försök.

Vid 13.30 så var det dags för Helena att åka in till centralen, hon skulle ta en fika med sin svägerska innan det var dags att ta tåget hem till Bollnäs igen.

Själv så gjorde jag mig i ordning för ett konditionspass på gymmet. Det blev 1 timme intervallträning på crossen idag, brände ca 850 kalorier. Nu borde ju den halva pizzan jag åt igår vara borta hoppas jag. Jag hade lätt orkat köra ännu längre men efter 1 tim så sa crossen ifrån och stannade, de är inställda på max 1 tim så att inte personer som mig som står på dem för länge och blockerar dem för alla andra. Kände mig mycket duktig idag, motivationen var på topp! Jag mår verkligen toppen nu när jag har kommit igång så bra med träningen utan att det har gått till överdrift. 1 pass per dag ca 6 dagar i veckan, 1 vilodag, det passar mig mycket bra.

Nu har jag mat i ugnen som jag har lagat, det blir baconlindad fläskfilé med ugnsgrönsaker och chilibea. Har försökt att hålla mig runt ett intag på ca 1.000 kalorier idag och då känns det bra att jag även har bränt 850 kalorier ;)
Nu vill jag att min älskling ska komma hem från jobbet. Han slutar 20.00 ikväll och när han kommer hem blir det söndagsmys!

Efter att ha tränat så hårt idag så kan jag softa i soffan resten av kvällen med gott samvete. Det känns så bra!


Kommentarer
Postat av: dannie

haha oh no! alla säger den vänstra.. men jag håller med. den är snygg..

2010-05-09 | 22:16:11
URL: http://eckelbobbah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback