Läslusen

Datum: 2010-05-28 Tid: 09:05:55

Godmorgon....Usch vad trött jag är idag, ute så är det grått, kallt och trist. Det kändes ganska jobbigt att kliva upp när klockan ringde 08.00. Helst av allt hade jag velat vända mig om, linda in mig i mitt gosiga duntäcke och somna om. Men det går ju inte när man ska vara på gymmet klockan 10.00. Så det var bara upp och hoppa, stoppa lite frukost i magen och läsa lite nyheter på nätet och så är på man på gång, NOT! Åh vad trött och seg jag känner mig, jag skyller på vädret.
Men kanske kan det hjälpa med ett "dunderpiller"??? Få lite energi och motivation till att orka köra 1.5 tim på gymmet.

Igår kväll fick jag lite massage i 45 min medans Magnus tittade på tv och jag läste ut boken "En shopoholic i väntans tider".



Om boken:
Hon handlar för två … men finns det tre i hennes äktenskap?

Becky Bloomwoods liv är härligt! Hon arbetar i Londons nyaste modevaruhus. Hon letar hus tillsammans med sin man Luke (hennes hemliga dröm är en skogarderob). Och hon är gravid! När Becky kommer på att shopping är det bästa mot illamående blir livet ännu enklare, och roligare. För allt måste vara perfekt när barnet kommer. Allt från barnrummet till barnvagnen, till gynekologen till sjukhuset till kläderna till … ja, vad behövs mer?

Det enda som inte är riktigt perfekt är att Luke inte verkar lika engagerad som Becky när det gäller barnet. Förutom när det är dags att gå till barnmorskan – som råkar vara Lukes före detta flickvän!

Sophie Kinsella skriver träffsäkert och med mycket humor om viljan att ge sitt nya lilla barn allt och om den svåra balansen mellan att köpa det man vill ha och det man verkligen behöver.

Så tyckte jag:
Lika bra som alla andra böcker om Becky Bloomwood. Jag älskar verkligen henne, hon är så härlig. Känner igen mig en hel del i hennes karraktär.
Längtar redan efter fortsättningen.
En mycket bra bok som alla borde läsa. Den bjuder på en hel del skratt.

+++++

Nästa bok blir "Marshmallows till frukost". Hoppas på att kunna börja läsa den idag =) Men först blir det träning, sedan lite hemmasysslor som tex att städa och fixa lite tills Magnus kommer hem vid 17-tiden.


Kommentarer
Postat av: Anonym

ja lite rosa måste man ju ha. tur man har en sambo som går med på det

2010-05-29 | 00:16:53
URL: http://kittygitty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback