En stressig men underbar dag

Datum: 2010-05-06 Tid: 19:32:26

Vi tog lite sovmorgon i morse, det tyckte vi att vi var värda. Klockan 10.00 så gick jag ner till salongen här i Västertorp och gjorde om en fransförlängning. En utav damerna hade tappat en massa fransar, så självklart så gör jag om det då. Hade kontakt med företaget som jag köper produkter och frågade vad som hade kunnat gått fel. Eftersom när jag läste igenom all kursmaterial så kunde jag inte komma på någon tabbe. Fick lite tips som jag sedan tog med mig ner när jag gjorde om det. Jag hoppas verkligen att det kommer att hålla bättre den här gången. Hoppas, hoppas!

Sprang sedan upp och slängde i mig en smoothie och en dunderpiller vid 12.00 och så gick jag och älsklingen iväg till gymmet. Eftersom det stog kondition på mitt schema idag och min fot inte är i toppform än så stog jag på crossen i 35 min, körde intervaller som vanligt. Hur skönt som helst, brände 500 kalorier, så nöjd med detta. Älskar intervallträning, det är inte alls lika tråkig och tiden bara rinner i väg....I love it!

Skyndade oss hem för att stoppa lite lunch i magen och jag fick störtdyka in i duschen och lägga en snabb make up för att sedan åka in till stan. Klockan 15.00 hade jag tid hos världens bästa Ida. Äntligen skulle "fnaskranden" bort, som jag har längtat. Som vanligt så rinner tiden iväg när jag och Ida ses, vi har så mycket att prata om. Önskade att vi haft mer tid, ville veta ännu mer om hennes New York shoppingresa. Men vi pratade om att ev ta en lunch el fika nästa vecka, ses utan att Ida måste jobba, det kan ju vara trevligt ;)
Nu är jag supersnygg i håret igen....platina i love it!

När jag kom hem så hjälptes jag och Magnus åt att laga middag, det blev kycklingfilé i ugnen med hemmagjord potatissallad (kokt potatis, ruccola, rödlök, fetaost, soltorkade tomater och örtvinigrette) och en vitlökssås. Mums vad gott!

Nu sitter vi här hemma och väntar på att klockan ska bli 20.10 för då ska vi åka och hämta min kära vän Helena på centralen som kommer med bussen från Norrland (Bollnäs).
Hon har inte varit här sen i okt så det är nog bäst att möta upp henne, annars virrar hon väl bort sig, hahaha!
Norrlännigar ni vet ;)
Vi ska ha en riktigt mysig tjejhelg med massor av shopping, god mat, cafémys, konsert, skönhetsbehandlingar mm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback