En riktigt tjejlördag

Datum: 2010-05-09 Tid: 16:35:34

Vaknade kvart över sex i morse och kände mig jättepigg, men ville verkligen somna om. Låg vaken i ca 1 tim tills det var dags för Magnus att kliva upp för att åka och jobba. Då lyckades jag somna om, när jag hade rullat över till hans sida och kudde ;) Nästa gång jag kollade på klockan var den tio så då smög jag upp för att inte väcka Helena som låg på soffan och sov. Började göra mig i ordning så att vi skulle komma iväg i bra tid. När Helena vaknade så gjorde jag frulle och så gjorde hon sig i ordning.

Åkte in sent till stan, vet inte ritkigt varför klockan sprang i väg. Ute så öste regner ner och det blåste kall, bara 5 grader och det är början på maj. Gick en snabbis på några butiker på Drottninggatan, jag köpte en ny plattång eftersom min gamla verkar ha fått något fel (kortslutning el liknande??När jag kopplade i den så gick propparna hemma). Men det fick bli samma gamla vanliga, min personliga favorittång från Gama. Lyckades även hitta ett ceriseorsa långt linne på H&M och sen fick även ett nytt lipgloss från Mac följa med hem.

Vi blev inte långvariga på stan, skönt var väl det eftersom det var så skitväder ute och galet mycket folk inne i stan. I stället så åkte vi till Mariatorget och café Baresso och käkade lunch och fikade. Vi satt nog där i ca 2-3 timmar och bara snackade en massa skit och gottade oss (det är ju lördag).
Först åt vi en varsin ceasarsallad och sedan avslutade vi med varsin chokladbiskvi, mums!
På vägen hem så handlade vi med oss matvaror till kvällsmiddagen samt lite gottis.

När vi kom hem så var klockan nästan 18.00 och då började jag med att göra en fransförlängning på Helena. Hon fick mediumfransar, de är långa, snygga och glammiga.

(Bilder kommer)

När vi var klara så var klockan så mycket så då bestämde vi oss för att Magnus skulle få köpa med pizza hem efter att han slutat jobba. För om vi skulle ha börjat med maten så skulle det ha tagit flera timmar. Och gullig som han är så kom han och hämtade mig så åkte jag och köpte pizza.
Men efter att ha tryckt i mig en halv pizza så kom ångesten. Hur mycket måste jag träna imorgon för att bränna bort den?
Äh det är bara lördag en gång i veckan och då är det ju tillåtet att gotta sig. Men varför åt jag den där pizzan?
1 timme på crossen så ska den nog vara väck, hoppas jag.

Tittade på filmen "Valentine`s day".



Om filmen:
Filmen knyter samman fem olika historier i Los Angeles under en och samma dag - Alla hjärtans dag.

Så tyckte jag:
En helt ok "tjejfilm", den hade kunnat varit lite kortare. Bra skådespelare. En charmig och mysig kärleksfilm.

+++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback