Vill ha min hund NU!

Datum: 2010-03-22 Tid: 17:48:46

Efter ett skönt träningspass på gymmet bestående av både styrka och kondition så var det raka vägen hem för att äta lite lunch och göra sig i ordning. Pratade i telefon med min vän Anna idag, vi har bestämt för att ses imorgon (och det var inte igår så det ska bli trevligt). Min vän Jerrie ringde också idag, han berättade att han var sjukskriven stackaren. Efter att fått opererat bort sin blindtarm akut förra veckan. Får se om även vi hinner ses i veckan.

Magnus och jag åkte in till stan på eftermiddagen och gick förbi salongen där jag ska vara. Hade möte med Angelica som är min hyresvärd osv. Kom överens om hur jag skulle göra om det i rummet, osv. Längtar verkligen tills allting är klart. Så fick Magnus äntligen träffa den söta lilla vovven, dvärgspetsen, och nu är han som jag, helt såld! Så nu har vi sagt att när jag har flyttat in på salongen och har kört igång så ska vi börja kolla runt efter en alldeles egen dvärgspets/pomeranian. Åh vad jag längtar!
En söt liten dunboll som inte väger mer än 3kg när den är fullvuxen. Angelica som äger salongen har 2 st =) så söta och busiga.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback