En mycket nice lördag

Datum: 2010-03-28 Tid: 22:21:51

Upp och hoppa kl 08.00 en lördag är inte riktigt min grej, men vad gör man inte? Hade gärna legat kvar i sängen i några timmar till men jag får ta igen det på söndag.

Medans Magnus och hans pappa fixade med bilen så åkte jag och Rigmor ner på stan för att shoppa. Jag hittade inte så mycket, det blev en liten påse från "Hem & Hobby" med lite ljus, servetter, mm. Hittade även 2 st armband som fick följa med hem.
När vi var klara på stan så åkte vi vidare till Stallsiken där vi tog en fika och kollade vidare i alla butiker som finns där. Och där ifrån kom jag med en symaskin, en födelsedagspresent från svärfar och svärmor. Äntligen så har jag en egen symaskin! Nu kan jag sy massor av gardiner, kuddöverdrag, kläder mm. Blev mycket glad över den presenten, jag har verkligen velat ha en symaskin länge nu men aldrig köpt någon. Men nu ska det sys!
Sedan blev det en sväng till Chilli och Mio och där hittade jag en ny soffa som jag skulle vilja ha. Så på måndag ska Magnus få följa med och titta på den och så får vi se om det blir något köp el inte. Vore lite roligt med en ny soffa då den vi har är ca 7 år gammal.

Efter ca 5 timmar på stan så var både jag och Rigmor supertrötta så då var det dags att åka hem.
Jag passade då på att vila ögonen i ca 1 timme innan det var dags för mig och Magnus att åka hem till Thomas & Elina på middag.
De bjöd på en mumsig kycklinggryta med jasminris och till efterrätt blev det 2 olika glassorter med färska jordgubbar, björnbär och chokladsås, mums!



Efter middagen så kröp vi ner i soffan med en massa annat mumma, kollade lite på körslaget och snackade en massa skit. Senare på kvällen så åkte Nintendo Wii fram. Och vi spelade Mario Cart, Super Mario bros och så blev det några omgångar bowling som jag tyckte var det roligaste. Är helt såld, nu vill jag också ha ett Nintendo Wii.
Vi hade en supertrevlig och mysig kväll tillsammans med underbara Thomas & Elina. Hoppas att vi snart får göra om det och att vi ses snart igen.
Vi kom hem vid tolvtiden och då kröp vi ner i sängen och låg och pratade i en timme innan vi somnade.



  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback