Home Sweet Home

Datum: 2010-03-15 Tid: 21:10:04

Klev upp klockan åtta för att hinna äta frulle och packa ihop det sista innan vi åkte och plockade upp pappas vän Sasha. Sedan bar det i väg söderut, hem till Sthlm. Min käre far körde hela vägen, skönt eftersom jag är så morgontrött av mig.

Jag var tvungen att åka till Andersbergs Hälsocentral i Gävle för att lämna prover, eftersom det har gått 6 veckor sen jag tog prov sist. Blodprov, mäta midjan och väga mig, Ångest!

Stannade till hemma i Västertorp för att lämna av lille skrutt och all packning sedan åkte vi vidare till Nyköping/Skavsta. Pappa och Sasha ska flyga till Tyskland i em för att göra business. Jag var så trött så på vägen hem så slocknade jag i bilen när Magnus körde och satt och pratade telefonen. Jag är precis som jag avr när jag var liten, slocknar så fort jag sitter breved. Det är något med bilar, ljudet mm som gör att jag blir så sömnig. När jag själv kör så måste jag prata med någon, breved el i telefon el har hög musik på för att jag inte ska bli trött.

Svängde förbi Ica Kvantum för att handla men både jag och Magnus var så trötta så i stället för att veckohandla blev det bara mat för några dagar framåt.

När vi kom hem så satte vi oss båda vid varsin dator för att göra lite nytta, Magnus sökte lite jobb och jag letade prylar till min salong och skrev lite text till min hemsida mm.

Till middag fick det bli tacos, det går fort att tillaga och så är det ju så gott!
Sedan tittade vi på tv "Halv åtta hos mig" och "Håkans bar" som hade premiär på kanal 5 idag.
Under Håkans bar så fick jag 45 min massage på massagebänken av min älskling, så himla skönt. Ville aldrig att han skulle sluta.
Nu väntar sängen och filmen "Invictus".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback