Tur och retur Skavsta

Datum: 2010-03-24 Tid: 16:10:41

Vaknade klockan 07.00 men klev inte upp för än klockan 07.30, käkade lite frulle, klädde på mig och drog iväg. Hämtade pappa och hans vän kl 09.00 på centralen för att sedan köra dem till Skavsta/Nyköping. Pga all trafik plus trafiksnutarna som var ute så var vi ju tvungen att köra lagligt hela vägen så de höll på att inte hinna med sitt flyg till Tyskland. Men i väg kom de!
Sedan åkte jag raka vägen till gymmet och körde ett strykepass, trots lite energi så gick träningen mycket bra eftersom jag var på gott humör och motivationen var på topp. Magnus kom dit och mötte upp mig så åkte vi förbi banken och sedan blev det en snabbis till Ica Kvantum för att handla.
 Vi åkte även förbi verkstaden där vi har haft vårat snygga hemmabiosystem på lagning, och de hade lyckats med att fixa det. Så nu är vi så lyckliga, äntligen har vi fått tillbaka vårat grymma hemmabiosystem som nu varit på ett service sen strax innan jul. Även om det är snart 2 år gammalt så tog "Samsung" på sig detta och vi slapp betala något för servicen =)

Nu ska vi göra lite nytta och ikväll blir tacos till middag och en massa bra på tv och sedan ska vi se nya "Wallanderfilmen - Vålnaden".
Lite onsdagsmys mitt i veckan är ju inte helt fel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback