Shopping och söndagsmys, kan det bli bättre?

Datum: 2010-03-28 Tid: 22:37:14

Det tog tid för mig att somna i natt, eftersom Magnus hade druckit några öl så snarkade ju han. Och det var ju inte direkt lätt att få tyst på honom, även om jag knuffade och bråkade. Men efter ca 1 tim så slumrade även jag in. Idag hade vi planerat sovmorgon och sov ända till halv tio men den visade sig då att den var halv elva. Eftersom man skulle skruva fram klockan 1 tim så att det blir sommartid. Hela förmiddagen bara försvann =(
Gjorde oss i ordning och åkte till Hem & Hobby i Hjo och där kom vi ut med 4 överfulla påsar med allt från gardintyg, krukor, servetter, ljus, ljuslyktor, mm. Vilken underbar affär, jag älskar den. Jag kan gå runt där länge, länge och titta på alla underbara heminredningsprylar. Så nu längtar jag tills jag får komma hem och börja vårpimpa våran lya, först på listan står köket. Jag ska även inviga min egna och alldeles nya symaskin =)

På eftermiddagen så åkte jag, Magnus och svärpäronen till Kinnekulle och käkade lunch/middag. Mycket trevligt ställe som låg högt uppe på ett berg med en grym utsikt. Det var buffé med allt möjligt och jag mumsade mest i mig kallrökt lax och gravad lax, mums! Och som förrätt var det världens godaste och krämigaste kantarellsoppa, mums!

När vi kom hem där ifrån så softade vi lite, Magnus höll på lite med bilen osv innan det bar i väg hem till Micke, Therese och småtöserna i Stöpen. Det var ju inte i går, sist vi sågs var vid nyår så det var ritkigt trevligt att äntligen få träffas igen. Det händer tyvärr alldeles för sällan, det måste bli ändring på det tycker jag. De bjöd på varma mackor och hemmagjord kladdkaka, riktigt gott. Vi satt länge och pratade och hade trevligt men sedan var dags för småtjejerna Agnes och Ella att sova och även Micke och Therese verkade trötta så då åkte vi hem. Vi har ju ingen tid att passa imorgon som de har, stackarna ska ju upp tidigt och jobba.
Åkte förbi Thomas & Elina och lämnade av en foundation som jag köpt till Elina och så fick vi en bal med toalettpapper och hushållspapper av snälla Thomas.

Nu sitter vi här hemma hos Magnus mor och far och surfar lite på nätet, jag bloggar och Magnus sitter och letar en ny bil. Men snart är det sovdags, vi ska ju åka hem till Sthlm imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback