Shoppat på Stadium

Datum: 2010-03-16 Tid: 15:58:41

Åh så skönt det var att gå och träna på gymmet tidigt i morse, skönt att ha träningen avklarad innan lunch. Hann med lite kondition efter mitt gympass där jag gick igenom hela kroppen som alltid. Plågade min feta mage lite extra idag med massor av sit ups och i den underbara magdödaren =)

Efter att ha stoppat lite lunch i magen så åkte jag och Magnus till Stadium för att kika på lite nya träningskläder. Hem så följde ett par långa och ett par 3/4 byxor att ha och träna i, välbehövligt kan jag lova. Gick även in på H&M och köpte 2 par lösfrallor till morgondagens jobb. Jag ska sminka en massa tv-profiler för tidningen Chef, de ska hålla föredrag på Grand Hotell. Så där ska jag befinna mig mellan 10-14 imorgon =) Härligt att få jobba lite, det var ju inte igår.

Har gjort lite nytta här på datorn sen vi kom hem, skrivit ner nästan all text som jag ska ha på min hemsida och mailat den till Stina som ska göra sidan åt mig.

Funderar om jag ska lägga mig breved Magnus som ligger på sängen och pluggar. Kanske börja på en ny bok? Det är jag värd nu efter att ha gjort så mycket nytta idag.
Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare till middag och så ska vi se klart på filmen "Invictus".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback