Going to Skövde

Datum: 2010-03-28 Tid: 18:19:12

Klev upp klockan 08.00 i morse för att hinna med mitt tredje gympass den här veckan. Efter att ha ätit min gröt och min äggvita så var det raka vägen till gymmet för att köra hårt i 1 tim. Skyndade mig sedan hem för att göra mig i ordning. Klockan 11.15 skulle jag nämligen hämta mammacentralen, hon kommer med bussen från Bollnäs. Hon ska vara kattvakt åt oss och samtidigt njuta av storstan i några dagar medans vi är bortresta.

När jag plockat upp henne så åkte vi till Skärholmen C, mamma ville shoppa. Vi passade även på att käka lite lunch, jag tog som vanligt libanesiskt. Jag vet vad jag får då ;)
Mamma shoppade en hel del, medans jag för ovanlighetens skull kom hem tomhänt =(

Magnus har varit och gjort en tenta idag i en kurs som han läser på distans, den var avklarad på 30 min. Gissa om den var lätt eller?

Magnus kom hem strax efter kl 14.00 och då packade vi det sista och gav oss sedan i väg mot Skövde.
Bilresan gick bra, det var jag som körde första biten till Örebro sen började ögonlocken falla för mig och då fick Magnus ta över ratten. Vi stannade till på "Rattugglan" och köpte lite lördagsgodis, ett måste på vägen till Skövde.

När vi kom fram till Magnus päron så hade de varit och köpt thaimat =) jag åt chilinudlar...och det bästa med dem var att jag fick en gratis läppförstoring ;) gott men tok för starkt för känsliga mig. Vi satt länge vi bordet och pratade och umgicks, vi hade supertrevligt. Men sedan började alla att gäspa och det var dags att sova för att orka kliva upp tidigt imorgon bitti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback