Shopping och bröllop

Datum: 2010-06-21 Tid: 21:32:54

Idag har vi tillbringat dagen på stan tillsammans med Magnus mamma. Vi lyckades göra några fynd, på bla Stadium. Lite nya träningskläder från Nike. Neonrosa träningsjacka samt tröja...I like! Sedan åkte vi vidare och tittade på lite nya utemöbler till balkongen, vi köpte nya förra sommaren. Men nu är vi sugna på ett par nya och lite bekvämare stolar att sitta i.

 

Stolarna vi funderar på om vi ska köpa till balkonegn??? Hmmmm....Mycket bekvämare att sitta i än de vi redan har.



På eftermiddagen så ringde Patrik och Line och ville ses över en lunch eller kaffe på stan. Så vid 13.30 så mötte vi upp dem på "Voda" för en sk "lyxlunch" som de så fint kallar det. En lunchbuffé med lite smått och gott för 150:-/pers. Medans vi högg in på buffén så slog Patrik och Line sig ner med en varsin Loka då de nyss hade ätit frukost och inte var speciellt hungriga. Men för mig och Magnus var det lunchdags eftersom vi käkade frukost vid niotiden. Satt där i ca 1 tim och åt och pratade innan även Patrik och Line blev frestade och hungriga och beslöt sig för att hugga in på buffén lagomt tills vi var klara ;)
Och vid 15.00 så var det dags att bege sig hemåt för att hinna bänka sig framför tv´n, då kronprinsessan Viktoria äntligen ska få sin drömprins Daniel.
Jag och Magnus mamma Rigmor satt framför tv´n från strax efter tre till 18.30. Det var helt magiskt att se, vilket vackert och fint par de är de där två. Det bästa av allt är att se alla vackra klänningar samt håruppsättningar. Resten av kvällen blev väldigt lugn och skön, vi satt mest och pratade med Magnus föräldrar innan det var dags att sussa.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback