Mysdag med mor & far

Datum: 2010-06-29 Tid: 19:15:16

Då var det måndag och en ny vecka. Klev upp klockan 08.00 och strax innan 10.00 så befann jag mig äntligen på gymmet igen. Skönt att få komma tillbaka och köra så svetten rann och adrenalinet pumpade. Det blev 1 tim styrketräning och 35 min intervallträning på crossen, i love it! En dag som denna med 25 plus grader ute, stårlande sol och klarblå himmel så var det fullsatt på gymmet. Undrar varför? Ha folk ångest efter att ha ätit för mycket i helgen (midsommar) eller???

Skyndade mig sedan hem och tog en snabb dusch, packade strandväskan och åkte till Långholmens bad där mamma och pappa låg och stekte. Gick och tog en fika på "Bellmans Café", varsin fullkornsmacka och så blev det en nutrilett smoothie dryck för min del. Låg och solen fram till klockan 15.00 då fick det vara nog.

Åkte hem till Magnus som hade vaknat för ca 1 tim sen (han ska försöka vända tillbaka dygnet). Duschade och gjorde oss i ordning. Plockade upp mor och far på söder mälarstrand och åkte sedan till "Jimmys Steakhouse" på söder för att käka. Vi satt i skuggan på deras mysiga uteservering och mumsade, jag tog som vanligt deras underbara kycklinfilé. Vi hade en ritkigt mysig och trevlig kväll tillsammans med världens bästa mor och far!

Körde tillbaka dem till campingen och där var det veteranträff (bilar) så vi stannade en lite stund. Pappa och Magnus tog en promenix och kollade på alla bilarna medans mamma och jag bara softade vid husbilen och kollade på folk.
När vi kom hem så lagade jag 4 av mina naglar som jag hade slagit av (bla när jag skulle få in Snuttan i buren, omöjliga katt). Under tiden så kollade jag på en riktigt gammal film, "Vinterviken", men den är ju så bra fortfarande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback