Midsommarafton i Bollnäs

Datum: 2010-06-25 Tid: 15:28:32
Klockan 00.30 så kom pappa och hämtade mig i natt och så åkte vi norröver till Bollnäs. Parkerade bilen utanför vid 03.30, gissa om man var trött? Vaknade vid 08.30 och kunde inte somna om, undrar hur pigg jag kommer att vara ikväll?
Käkade lite frukost och började sedan göra mig i ordning (eftersom det kan ta lite tid).
På eftermiddagen åkte vi förbi Dönje/Växsjö för att önska farbror Niklas och hans familg glad midsommar. På vägen dit så började det att ösregna....vilket nice midsommarväder, NOT! Men jag håller tummarna att det ska spricka upp till kvällen då vi ska äta och grilla. Man vill ju sitta ute och mysa på midsommarafton.

Var med pappa och handlade nyss och gissa vem vi träffade där? Maria montazami! Hon är i lilla Bollnäs för att fira en riktigt svensk midsommar. Shit vad lång hon var i verkligheten....det hade ju varit roligt att ta ett foto tillsammans med henne, men det känns så dumt att gå fram. Låt stackaren vara! Jag har hela dagen fått höra att jag ser ut som en ung Maria Montizami eller hennes dotter =) fniss! Så det var ju lite roligt att springa på henne just idag =)

Nu ska jag gå ner och hjälpa min kära far i köket, fixa ordning allt inför middagen! En massa gott kommer det att bli, mums!
Tänker på min älskling som hade haft en tuff natt på jobbet och som just nu ligger hemma och sover för att om några timmar åka och jobba igen.

Saknar dig älskling, önskade att du vore här! Love you!


Kommentarer
Postat av: Lena

hahaha jag har ju en snygg bild,

2010-06-26 | 01:17:02
URL: http://lenapebbles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback