En riktig vän

Datum: 2010-06-11 Tid: 19:34:37

Har inte sovit mycket alls i natt, så när klockan ringde vid 08.00 var det rätt tungt att kliva upp. Det var alldeles för många tankar som snurrade, sen att Magnus inte var hemma gjorde ju inte saken bättre.
Vid 09.00 kom han hem och då hann vi prata lite innan det var dags för min älskling att sova. Medans jag själv tog bilen till gymmet då regnet öste ner. Det var riktigt skönt att träna idag efter några dagars uppehåll. Jag trodde att jag hade förlorat en massa nu när jag inte har gymmat på nästan en vecka. Men det blev nästan tvärtom, jag var starkare och ökade i flera övningar. Så kanske är det inte så dåligt att ha lite träningledigt då och då. Körde styrketräning i 1 tim och sedan intervallen på crossen i 35 min (500 kalorier).

Efter ett mellanmål och dags att laga lite lunch så ringde Helena och kollade läget med mig. Det kändes riktigt bra att få prata ut, berätta hur jag känner det, hur jag mår osv och skönt att någon lyssnar. Jag messade henne igår kväll och frågade om hon inte kunde ta och komma ner över helgen nu när hon är ledig. Så att vi kan hitta på något, så jag får lite annat att tänka på samt lite sällskap. Och hon skulle fundera på saken och återkomma. Jag hoppas verkligen att hon kommer, det skulle vara så roligt.

Helena ringde nyss och berättade att hon kommer, hon skulle ta tåget och vara framme i Sthlm strax efter 23.00. Åh vad glad jag blir, det är en riktigt vän det! Jag är så glad att jag har Helena som alltid lyssnar, finns där, ställer upp och är bara världens bästa kompis. Tack för att du finns vännen!

Nu har jag och Magnus ätit lite middag och det är dags för honom att åka och jobba medans jag städar undan lite nu när jag får finbesök.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback