En riktig girlday/night

Datum: 2010-06-13 Tid: 20:44:35

Vaknade vid 08.30 i morse, det kändes rätt tungt att kliva upp då det inte blev så många timmars sömn i natt. Men jag har bestämt mig för att träna idag på förmiddagen medans Helena ligger och sover. Hon vaknade en snabbis vid 09.00 men sen kröp hon ner i soffan igen och somnade om ;) Strax efter 10.00 så befann jag mig på gymmet, idag var det 1 tim kondition som stog på schemat. 1 tim intervaller på crossen och bränna ca 800 kalorier. Första 15 min kände jag mig riktigt trött och seg i benen efter gårdagens gymträning men sen körde jag på som vanligt (gav järnet).

När jag kom hem så låg Helena fortfarande och sov (kl 11.15), men då fick det vara nog. Så då skynade vi oss att göra oss i ordning för att sedan åka in till stan och möta upp Fia och hennes kompis som var på besök i Sthlm. Eftersom det var lunchdags så gick vi till Kungshallarna och käkade libanesiskt, kycklinfilé med bulgur och röror =) Mums!

Sedan så sprang vi runt på stan och jag som inte hade tänkt att shoppa något kom hem med en stor shoppingpåse, fylld med en massa roliga, färgglada och härliga sommartunikor/klänningar. Nu ska det sommarstädas i garderoben, ut med gammalt och trist och in med nytt och härligt. Det var så länge sen jag shoppade kläder, så det var jag verkligen värd tycker jag =)

Klockan 18.30 hade vi bokat bord på "Jimmy´s Steakhouse" på Söder. Som vanligt så åt jag kycklingfilé med klyftpotatis, chilibea mm.....Åh så gott, jag var så hungrig så jag rensade tallriken, Mums! Vi satt där tills det var dags att åka in till stan för att göra ett biobesök. Klockan 20.50 började filmen "Sex and the city 2". Vilken underbar film.....man kan ju inte göra annat än att skratta, hoppas att det kommer en nr 3 också ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback