Sömnlös i natt igen

Datum: 2010-07-17 Tid: 10:28:11

Ännu en sömnlös natt, varför ska det behöva vara så svårt att somna? Låg vaken och tittade på "Fight club" på tv´n för att sedan ev kunna somna med tv´n på. Men inte då....har legat och vridit och skruvat på mig. Varmt har det varit också, fläkten började låts skumt i natt, så den var jag tvungen att stänga av. Klev upp vid 09.30 när Magnus kom hem. Och nu har jag käkat liter frukost och läst nyheterna på nätet. Dags att packa strandväskan och dra ner till poolen och steka lite.

Såg den nya svenska filmen "Sebbe" igår. Där skådisen som spelade mamman Eva var med i filmen som jag var med och sminkade till. Kanske börjar det gå bra för henne nu =)



Om filmen:
Sebbe är 15 år och bor med sin mamma i en lägenhet som är alldeles för trång. Han gör sitt bästa. Han slår aldrig tillbaka. Sebbe älskar sin mamma för att han inte kan annat. På skroten lever drömmen, och i Sebbes händer får döda ting nytt liv. Här har han kraft att skapa. Här är han fri – men ensam. Hans utanförskap växer i takt med att hans värld krymper, tills han en dag står helt isolerad utan någon annan än sin mamma. Och när hon sviker, sviktar allt.

Så tyckte jag:
En tung film om en son och hans mamma. Man blir verkligen berörd av filmen. Bra skådespeleri samt ett viktigt och bra budskap. Riktigt bra och sevärd. En riktigt snyftis.

++++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback