Lunchdejt med Thomas & Elina

Datum: 2010-07-16 Tid: 21:42:02

Vi kom fram till Skövde vid 23.00 och då var det bums i säng efter en fullspäckad dag. Vi sov nere i gästrummet i källaren, hur svalt och skönt som helst. Så här bra har jag inte sovit på snart en vecka. Drog oss länge idag, klev upp vid 10-tiden och käkade lite frulle. Jag tog det rätt piano resten av dagen medans Magnus passade på att tvätta bilen. Vid 14.00 så åkte vi hem till Thomas & Elina för att luncha och umgås med dem. Jag och Elina var kvar hemma medans grabbarna åkte och köpte thaimat. Elina är så huslig så hon ställde sig och bakade en ljuvlig rabarber och bärpaj som serverades med vaniljvisp efter maten. Vi satt ute på deras terass på baksidan och mådde i värmen. Det är alltid så trevligt att umgås med dem, vi har alltid så mysigt, roligt och trevligt tillsammans. Jag önskade att de bodde i Sthlm så att vi kunde ses lite oftare eller lite närmare i allafall. Snart ska de få ökning i familjen och då vill både jag och Magnus vara med, se deras "tvillingar" växa upp. Men snart så kommer de till oss på besök (helgen vecka 30), alltid trevligt att få besök.

Senare mot kvällen så åkte vi hem till Magnus päron, för att hinna träffa och umgås lite med dem innan det är dags för oss att åka hem till Sthlm igen. Då våran semester för den här veckan är slut och Magnus ska börja jobba på torsdag natt. Köpte med oss en riktigt mumsig sallad från ett ställe i Skövde som vi åt efter vägen. Sedan blev det raka vägen hem, hjärtat mitt var så söt och körde hela vägen hem.
Kom hem till Sthlm strax innan tolv och då hoppade jag i säng och en timme senare så tokslocknade jag. Medans Magnus försökte hålla sig vaken för att vända på dygnet genom att spela lite tv-spel fram till 03.00.

Jag måste även berätta att Magnus fick en tidig födelsedagspresent av Thomas och Elina när vi var där. En 2 in 1 Handy "Nilfisk" dammsugare som vi länge har velat ha. Lämplig att dammsuga upp Snuttans kattsand som hon sprätter ut i badrummet och allt mitt löshår som har en tendens att hamna överallt.
Så tack så mycket för den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback