Halmstad/Tylösand

Datum: 2010-07-15 Tid: 22:15:17

Vid frukosten i morse (09.00) så kände både jag och Magnus att vi inte ville åka hem. Så vi frågade receptionen om det fanns möjlighet att behålla rummet en natt till. Och det gjorde det, yippiii!!!! Tylösand here we come! Åkte förbi affären på väg ner till stranden och köpte med oss lite smått och gott att ha på stranden. Kom till stranden vid 10.30, vi var bland de första. Men efter 1 tim så var det smockfullt med folk, lovely!
Solen var stekhet som vanligt nu för tiden, Magnus smörjde och smörjde sig, allt för att slippa bränna sig och kunna ligga och sola så länge som möjligt. Det är annat för mig som har valonblod, som bara behöver visa mig ute i solen och blir brun som en pepparkaka.
Åh vad jag älskar Halmstad/Tylösand, när jag blir gammal så ska jag köpa sommarhus/lägenhet/stuga här =) Det är absolut inte första eller sista gången ni ser mig här. Längtar redan tillbaka!

När vi kom hem till rummet efter många timmars stek i solen så var vi jättetrötta så vi tog en dusch och la oss på sängen och tokslocknade, hur skönt som helst.

Gjorde oss sedan i ordning för att gå ut och käka. Idag åt jag skaldjurspasta med en halv hummer, tigerräkor och musslor, mums mums vad gott! Och Magnus åt en pizza....kanske inte lika glammigt men säkert mycket gott.
Stog en stund i baren och drack lite rosé och cider och pratade innan det var dags att gå vidare. Stannade och köpte en varsin glass i Siaglasskiosken som vi åt på väg ner mot vattnet. Där vi stog en stund och myste tills regnet började droppa på oss. Skynade oss hem till hotellet och då brakade ovädret loss, åska och ösregn.
Shit vilken ångest jag har att behöva åka hem imorgon, jag vill stanna kvar här!!!

Fick mess av mor och far sent på kvällen, de frågade om vi inte kunde tänka oss att komma till Göteborg på tisdag och möta upp dem. Så det bestämde vi oss för att göra, så imorgon bär det av till Göteborg! Semestern är inte slut riktigt än =) Härligt!


Kommentarer
Postat av: Lena

kommer du till bollan nå tag, vill ha min fina nya ögonskugga :)

stor kram

2010-07-15 | 23:26:16
URL: http://lenapebbles.blogg.se/
Postat av: lena

låter helt kanon det :)

2010-07-16 | 18:44:39
URL: http://lenapebbles.blogg.se/
Postat av: Madeilene

låter som ni har det mysigt där nere :)



sv: åh tack :) hehe

2010-07-16 | 19:59:21
URL: http://justmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback