Fotboll i stället för beachen

Datum: 2010-07-05 Tid: 23:29:05

I morse när vi vaknade så stekte solen och det såg ut att bli en underbar dag. Åkte och handlade lite smått och gott att ha med oss på beachen, bla en varsin sallad, dryck, kex mm. Men innan vi åkte till Orbaden så svängde vi förbi fotbollsplanen i Vallsta där min kusin Bella var och spelade fotbollscup. Stannade kvar och tittade lite och efter en halvtimme så hade de börjat komma en massa gråa moln och då och då kom det några regndroppar. Så vi hoppade stranden och stannade kvar och tittade på Bellas alla matcher i stället. Så vi hade picknick där längst med långsidan på planen i stället för nere på stranden ;) men det funkade det också.
På vägen hem så svängde vi förbi en gammal badplats där jag brukade vara mycket med farmor och farfar när jag var liten. Fagernäs heter det, och där passade pappa, Niklas, Patrik och småkussarna på att ta ett dopp innan ovädret satte igång. Sedan brakade det loss, regnet öste ner och det åskade. Skönt på sätt och vis, men ingen bränna blev det idag.











Till middag så blev det tacos idag, mamma och pappa är trött på grillat eftersom det är det ända vi vill ha när vi kommer på besök. Det blev en soft kväll, farbror Patrik stannade hos oss och käkade och senare på kvällen så tittade på på film. Imorgon ska vi ha sovmorgon, Magnus ska försöka vända på dygnet inför sitt nattjobb som börjar på mån.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback