En underbar dag i Göteborg

Datum: 2010-07-28 Tid: 16:58:28

Hotellfrukost kl 09.30....mums vad gott att slippa göra i ordning allting själv och slippa diska mm. Bara plocka på sig vad man vill ha och slå sig ner och njuta. Tyvärr så fanns det ingen havregrynsgröt, så jag var lite orolig vad magen skulle säga då. I stället fick det bli lättfil med lite smått och gott, samt bröd som min mage inte alls är van vid.
Gjorde oss i ordning och åkte in till stan sväng, där vi strosade runt. Tittade i några butiker, kollade på folk, käkade lunch på ett av mina favorit fik i stan. Där åt jag en räkmacka och avslutade med en drömmuffins (choklad med hallon och marräng). Vi satt där länge och bara slappade, pratade och glodde på folk.
Ingen av oss lyckades handla någonting....so boring!

Åkte tillbaka till hotellet och bytte om för att sedan gå en sväng på Liseberg. Inte så mycket för att åka karusell utan mer för att kolla på folk, spela på hjul/lotterier mm. Det var sjukt mycket folk där innne, men det visste vi ju redan då det är Gothia Cup här i stan. Tänkte att vi kanske skulle åka balder men när vi såg väntekön på 40 min så hoppade vi det. Det kändes som om vi var lite "för gammal" för att stå i kö för att åka en karusell.

Jag spelade på alla chokladhjul samt kastade basketboll för att försöka vinna ett gosedjur. Men ingen vinst för mig, det ända jag lyckades med var att nästan slå bollen i huvudet på en kille som stog bakom ;) haha...inte en gång utan två gånger. Han får skylla sig själv när han står i vägen för basketspelaren Linda.

Middag blev det på "Dinner 22", ett ställe där jag och Magnus har varit och ätit förr. Mycket trevlig uteservering, med bra service, god mat, underbara drinkar mm.
Vi åt en varsin oxfilé med hemmagjord pommes, grillad majskolv och tryffelbea. Det smakade mycket bra!
Jag drack lite cider och avslutade kvällen med en strawberry daiquiri ;) Mums!
Älskar verkligen att sitta på en soft uteservering, dricka och äta gott och prata en massa skit och mysa i stället för att ta en tokfylla, bli dyngrak, inte komma ihåg något och sedan vara superbakis dagen efter. Det är inte ritkigt min grej längre, känns som om man har vuxit ifrån det, man har gjort det.

Bilder kommer......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback