Tröttare än tröttast

Datum: 2010-01-08 Tid: 16:45:51

sov länge i dag också...förstår inte vad som har hänt här efter jul? Innan så vaknade jag automatisk efter att ha sovit 8 tim men efter an massa orutiner, ingen träning mm vid jul så är jag konstant trött och seg. Vill helst inte kliva upp ur sängen utan bara ligga kvar och gotta mig, läsa bok, mysa mm. Men på måndag så börjar "Operation Linda" och då är det dags att komma tillbaka till verkligheten, dags att vakna till liv, börja med rutiner igen osv.

Dagen började med frukost och sedan la jag mig på sängen och läste ;) jag kan verkligen inte slita mig ifrån boken jag läser just nu, "Fyrvaktaren" av Camilla Läckberg...den är så bra och som jag har längtat efter att sätta tänderna i den.
Sen fick jag vara Magnus provdocka, han skulle böja, trycka, känna och klämma för att träna till sin tenta som han ska ha på tis =) och det ställer jag självklart upp på. Bara ligga på massagebänken och bli ompysslad även om inte allt är så skönt, men men.
Tog sedan en kort promenad ut i kylan, allt för att få lite luft och energi....sedan ställde vi oss vid spisen och det var dags att laga mat, storkok. Så att vi har mat hemma och att Magnus får med sig upp till Luleå.

Kvällen blev som de flesta kvällarna, mys och film i sängen =) underbart tycker jag ;)
Vi såg filmen "Into the blue 2 - The reef".



Om filmen:
Ett gäng dykare får jobbet att hitta Christofer Columbus sjunkna skatt. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort.

Så tyckte jag:
Inte lika snygg skådisar som i 1.an (Paul Walker, Jessica Alba) men helt ok ändå.
Trodde att den skulle vara som alla andra uppföljare, tex b-skådisar mm, men den var över förväntan. Rätt spännande även om den var väldigt förutsägbar.

+++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback