Nervös till tusen

Datum: 2010-01-12 Tid: 09:28:02




Ännu en sömnlös natt....vad är det som är fel? När Magnus brukar åka så är det oftast första natten som jag sover dåligt men nu är det fjärde natten i rad...orkar inte längre, får hoppas att jag kan sova gott i natt i allafall nu när min älskling kommer hem.
Låg först vaken till 02.00 efter att ha lagt mig i sängen redan vid 22.30, låg och läste den nya boken. Men kunde inte somna så då bestämde jag mig för att ta en sömntablett. Så upp och leta, letade som en tok överallt...men de är spårlöst borta. Hur kan det komma sig? Någon som inte vill att jag ska sova? Någon som är rädd att jag ska missbruka dem eller vad? Borta är dem i allafall...sååå typiskt när jag verkligen behöver dem.
När jag väl lyckades somna så drömde jag en massa sjuka drömmar, om folk som jag gick i skolan med på mellanstadiet osv. Har varit uppe och kissat ett antal gånger i natt också, och det har jag ju slutat med sen jag började äta levaxinet. Något är på tok! Måste kolla upp vad det är bara!

Vaknade nu kl 08.45 av att jag fick mess av min älskling, han satt utanför skolan och väntade på att få gå in och göra sin sista tenta. Tydligen så var han väldigt nervös....och vad händer med mig då? Jag blir också nervös, så nu sitter jag här framför datorn och ska äta frukost men har svårt att äta pga nerverna, trodde inte att jag skulle reagera så här. Men jag vill ju så gärna att han ska klara sig, få detta överstökat och kan slappna av och njuta av sin examen den 23 jan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback