Magnus har åkt upp till Norrland igen =(

Datum: 2010-01-08 Tid: 16:55:56

I natt har jag sovit så gott....våran säng är för bra! Både jag och Magnus sover som stockar, hade vi inte ställt klockan idag vet jag inte hur länge vi hade kunnat sova ;)
Vi däckade igår, helt slut.....efter jag vet inte vad. Jag somnade på Magnus sida i natt (närmast fönstret) och han på min sida...ombyte förnöjer? =) hihihi...Ikväll ska jag sova på hans plats och hans kudde, så jag kan känna hans doft nu när han inte är hemma.

Körde Magnus till arlanda kl 11.30 idag, och hans flyg lyfte 13.20, så vi kom dit i god tid men då hann vi både med en fika och en massa myspys innan det var dags för min älskling att åka upp till kalla norrland en sista gång (ensam)...för nästa gång hänger jag på, då tar han nämligen examen och efter det hoppas jag att vi aldrig ska behöva besöka den hemska platsen Luleå igen.

När jag kom igen efter att ha varit och handlat lite nödvändigheter och gott till kvällen så hade jag telefonterror, pratade med både Helena och Fia länge =) tur att man har några vänner kvar i allafall...och de bästa så klart!
Kröp sedan ner i sängen och under min mysiga filt och lästa några sidor ur boken....den är så bra, kan knappt sluta läsa. Men nu ska jag stoppa något i magen och sedan funderar jag på att kolla på en "tjejfilm" (sånna filmer som Magnus inte vill se) och då får jag passa på nu ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback