Kan det sluta snöa någon gång!

Datum: 2010-01-31 Tid: 11:19:27

Kan det aldrig sluta snöa, det kommer bara mer och mer. Idag har det säkert snöa minst 3 dm, och det blir kallare ute igen. J*vla skitväder!

Jag & Magnus följde med Helena till tatueringsstudion här i Bollnäs för att hon skulle gadda sig, bättra på den sista hon gjorde. Och då passade jag och Magnus på att leta upp lite motiv som vi vill ha, Magnus ska be sin bror som är grym på at teckna att rita upp hans tatuering som han vill ha på vaden. Och vad jag ska göra det är fortfarande hemligt.

Helena skulle bjuda oss på lunch så när vi var klara i studion så gick vi på NK och åt varsin nachostallrik, tack gulliga Helena för det. Mycket gott var det och vi hade en trevlig eftermiddag tillsammans.

Jag & Magnus var in på blomaffären också och beställde ett blommogram till hans pappa som fyller år på tor, det fick bli en stor bukett med olika tulpaner och en massa kvistar mm.

Gick in en snabbis på Åhlens för att köpa en pensel så vi kunde måla klart det vi håller på med hemma. Men vi fick med oss lite mer i shoppingkassarna, Magnus hittade en mycket snygg svart kofta (som det var 50% på rea priset, den kostade nästan gratis), sen så fyndade vi en massa söta klänningar till kusindottern Ida som ska döpas på söndag. Jag har redan köpt en massa saker, men jag kunde inte låta bli, speciellt när det ärså billigt med barnkläder, vi fick 3 st klänningar för under 100:- (snacka om rea och fynd).

Pappa hade lagat jättegod mat till middag, han hade gjort en stek på rostbiff och till det serverade han kokta grönsaker, gräddsås och hasselbackspotatis. Åh så gott det var, köttet var så mört och fint, inte en gnuta fett hittade jag.
Vi tittade som vanligt på "halv åtta hos mig" och "Robinson". Sedan började de att kolla på en film, men jag har varit så trött idag, kunde knappt hålla ögonen öppna. Så jag slocknade redan kl 23.00 och det hör inte till vanligheten. Har kännt mig ovanligt trött och seg den sista tiden, vet inte om det är en vanlig vinterdep eller om det har med min sköldkörtel och medicin att göra. Det ska bli skönt att få svar på det nu på fredag då jag ska till doktorn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback