En smådeppig dag

Datum: 2010-01-18 Tid: 21:18:22

Onsdag....Trodde jag ja, att jag skulle få sova gott i natt när Magnus kommit hem. Men så blev det inte, hade svårt att somna, drömde mardrömmar, svettas/frös om vart annat. Så på morgonen när vi vaknade så kände jag mig inte alls i toppform, vi som hade tänkt träna idag. Men Magnus fick gå i väg själv....
Så idag är det ingen bra dag, jag känner mig allmänt deppig och låg.

När Magnus kom hem efter träningen så blev det lite lunch sedan tog vi oss en tripp med bilen till Länna för att kolla på golv. Hittade något svart/grått som vi vill ha i hallen. Vi funderar även på att måla om hela hallen vit, ta bort den svart/gråa fondväggen och kränga alla möbler i ek och byta ut dem till vita, nya och snygga.

Passade även på att veckohandla på Ica Kvantum och hann även in en snabbis på H&M för att köpa en ny mascara samt lösfrallor till torsdagens jobb.

När vi kom hem så lagade vi lite mat och sedan spelade Magnus tv-spel och jag låg på hans bröst och vilade. Kände mig helt slut så jag slocknade till och sov en stund...skönt!
Tittade på filmen "imagine that".



Om filmen:
Murphy jobbar inom finansvärlden och hans karriär går nerför, något han inte kan stoppa. Han blir av sin dotter bjuden till hennes låtsasvärld, där lösningen för hans problem finns.

Så tyckte jag:
Mysig och charmig film om en far och dotter relation. Bjuder på en del skratt....helt klart en sevärd film.

+++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback