Nytt att mysa i hemma

Datum: 2010-01-11 Tid: 13:03:31

Har beställt hem lite nytt att ha hemma och mysa i....skönt att mysa runt hemma i ett sött nattlinne och höga tofflor/strumpor eller i en gosig mysdress (självklart ska den vara rosa). Synd att det var ett fult "Hallo Kitty" märke på den, men det kanske går att sy över något annat.
Det mesta är beställt från bla Bubbleroom.se och ellos.se

 






Kommentarer
Postat av: Sara

Tack vännen! Nu har personens klagande gått så pass långt att jag inte vet vad jag ska säga längre. Har bara lust att ryta i och säga vad jag tycker och känner. Men jag vågar inte. Då blir väl personen ännu mera ledsen. Så för alla inblandades bästa så är de väl lika bra man håller snattran.



Och jag tycker så synd om dig som inte kan sova. Usch! Jag har sovit ca 6 timmar på två dygn och de känns. Nu börjar halsen att ömma också. Kan låta koko men jag önskar att jag blev sjuk. Har så himla mycket jobb nu i januari så jag lär väl bli sjuk efter de. Ska jobba varenda jävla helg bl.a. Surt!

Men sömnen var de... Så fort Magnus kommer hem så tror jag att du kommer å sova som en prinsessa :) Bombis på de :p



Nästa gång du kommer hem så kan du väl höra av dig. Har ju lovat dig och Helena att ni skulle få komma och hälsa på :) Så jag har inte glömt de. Jag håller de jag lovar :)



Sköt om dig! Kramar!

2010-01-11 | 19:31:02
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback