Bollnäs here we come

Datum: 2010-01-20 Tid: 20:49:40
Idag är det tisdag och vi sk åka upp till Bollnäs till mor och far. Vi hade tänkt att komma i väg runt lunch, gärnan innan tyckte Magnus. Morgontrötta som vi är så somnade vi om när klockan ringde, så vi vaknade vid 09.30 =)
Käkade frulle, gjorde oss i ordning och packade allting sen började resan upp till Bollnäs. Min älskling var så gullig att han körde hela vägen dels för att jag hatar att köra bil när det är halt ute och sen var jag såååå trött.

Kom fram till Bollnäs kl 15.30......

Mamma och pappa hade lagat tacos till middag så det var gott.

Kvällen tillbringades mesta dels i soffan framför tv´n och tittandes på handboll....usch vilket öväsen de för både Magnus och pappa. De skriker och gapar när de blir mål el liknande. Snacka om inlevelse ;)

Tittade på nya Wallander filmen "Dödsängeln".



Om filmen:
En gästspelande kör av unga kvinnor gör succé på premiären i en landsortskyrka utanför Ystad. När en av medlemmarna, 18-åriga Miranda Dahno, försvinner spårlöst från skolan där kören bor, kallas polisen snart in. Till en början tyder det mesta på att Miranda har gett sig av frivilligt – men snart hittas spår som pekar på motsatsen.

Så tyckte jag:
Det var tyvärr inte en utav de bättre Wallanderfilmerna men ändå helt ok. Och har man sett alla andra Wallander så bör man ju även se den här.

+++

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback