Renovering pågår

Datum: 2010-02-07 Tid: 22:27:50

Vaknade strax efter nio i morse, men vi låg kvar och drog oss till tio framför Nyhetsmorgon. Käkade lite frukost och softade fram till kl 12.30 då pappa och farbror Patrik kom ner. De har kommit ner för att hjälpa oss med vårat garderobsbygge.

Käkade lite lunch tillsammans och sedan byggde pappa och Patrik om lite i våran garderob eftersom vi inte haft rätt verktyg osv så har vi inte fått till det som vi ville. Men med ett par riktigta hantverkare så blev det superduperbra. Jag är verkligen supernöjd med våran nya grymma garderob....så snygg!

(Bilder kommer)

När vi ända var igång så passade vi på att åka till Bauhouse och köpa mer golv och så fick jag och Magnus nytt golv i hallen också ;) Tack pappa och farbror Patrik.
Det blev också superduperbra, skit snyggt....Nu ska vi bara köpa en ny byrå, måla om listerna, och en ny spegel så är hallen i toppskick.
Det är så härligt med nyrenoverat!

(Bilder kommer)

Till middag så lagade jag söndagsstek (som pappa hade med sig), gjorde hasselbackspotatis, kokta grönsaker och en god gräddsås.

Jag och Magnus har hållt på hela dagen med att rensa ut kläder mm (shit vad jag har kläder och skor) skulle kunna ha en egen klädaffär ;) Sorterat och fixat ordning med alla prydnadssaker, julpynt, mm så att det blir lättare att göra det smidigt i källarförrådet.

Nu är jag sååååååååååå trött, vill bara krypa ner i sängen med min bok och läsa tills jag slocknar.
Imorgon väntar ännu en dag med storstädning, sortering, fix, köpa lite nya möbler, bygga ihop nya möbler, mm. Så då måste man vara utvilad och pigg.

Så godnatt på er allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback