Min tågresa hem till Sthlm

Datum: 2010-02-23 Tid: 17:20:37

Mitt tåg var endast 15 min försenat när det rullade in på Bollnäs tågstation. Sedan rullade det på och jag satt och läste några sidor ur min bok tills jag slocknade. Vaknade upp strax innan Uppsala och då stog vi stilla och skulle vara framme i Sthlm om 10 min. Då fick jag ringa Magnus och säga att jag skulle bli försenad, och han hade redan sett det på tavlan inne på centralen, 50 min tydligen.....suck!

Åh vad glad jag blev att få träffa min älskling igen efter att inte har träffats sen i tor. Jag verkade också ha varit saknad ;) En massa pussar och kramar blev det. Skönt att bli hämtad med bil för på centralen var det KAOS! Men bil var inte heller att rekommendera idag, pga all inställd buss/tåg-traffik så verkade det som om alla i stället tog sina bilar. För det var sjukt mycket bilar ute, långa köer....en resa som brukar ta ca 15 min tog igår 2 tim.
Åkte förbi flera busskurer där det var tjockt med folk som stog och väntade på bussar, folk stog även och liftade. Stackars dem, alla ville väl hem och inte stå ute vid någon busskur och frysa i kylan.

 

Det blev inte så mycket annat igår kväll än bara en massa mys och så tittade vi på OS och 2 avsnitt av tv-programmet "Spårlöst".
Härligt att se Sverige få sin sjunde OS-medalj "silver".
Det var tjejerna Haag och Kallar som tog hem den medaljen i ett mycket spännande stafettlopp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback