Mera shopping och mera skruva möbler

Datum: 2010-12-13 Tid: 21:22:08

Upp och hoppa kl 07.45 en lördag känns ju så där när man är ledig, men, men. Plockade upp pappa vid 09.00 och sedan släpvagnen och så bar det av till Gävle.

 Första stoppet blev Ikea där det redan var fullproppat på parkeringen. Vi var tvungna att lämna tillbaka lite saker och så blev det lite smått och gott inhandlat där. Bla 2 st vita Malm byråer, en vit 160 cm lång spegel (att ha över byråerna), en svart ryamatta till vardagsrummet....and that´s it! Nästa stopp var på Lindholmsmöbler (Svenska hem) där vi hämtade vårat nya köksbord och våra nya köksstolar =) Äntligen.....!!!!!

Åkte raka vägen hem och började plocka in alla saker som vi hade shoppat och så började vi montera alla saker. Ojojojoj vad jag är nöjd, köket är bara såååå snyggt och möblerna lika så.

Senare på kvällen fick vi besök av mamma och pappa som kom och hjälpte oss med allting. Och till middag så bjöd jag på varma mackor. De hade med sig en mycket behövlig och fin present till oss, flera matkassar fulla med mat för att fylla både kyl och skafferi =) Tack världens bästa mamma och pappa! Ni är bäst! Älskar er!


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej vännen!

Såg att ni hade varit in till Lindholms. Visst är de möbelbutiken på Kryddstigen i Gävle?? Vi köpte våran soffa där. Hade inte ekonomin sagt ifrån så hade jag köpt hela affärn!!! Så himla mycket fint där! :)

2010-12-13 | 22:31:23
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback