Har shoppat en massa idag igen

Datum: 2010-12-13 Tid: 21:32:28

Idag hade vi bestämt oss för att inte ställa någon klocka, utan sova tills vi vaknade. Och bada var nog så trötta och sluta, för vi sov ända till 10.00 och det var inte igår. Vi sover i för sig riktigt skönt i våran säng, man blir helt klubbad....Älska Carpe Diem!

Idag ska vi åka och shoppa igen, köpa lite saker som vi behöver och det slutade med att hela bilen var överfull. Precis som det ska vara......Det blev en hel del på Åhlens, bla en snygg glasskål, nya salladsbestick mm. Vi kom även hem med 2 st svarta fönsterlampor, en tvättställning, matlådor i plast, en svart tavellist, grytunderlägg, tallriksunderlägg, en vit kappa till lilla fönstret i köket, lite mer julprylar, toalettartiklar mm.
Mamma bjöd oss på lunch på "Lilla K", vi åt alla en varsin smörgås....Jag åt en räkmacka =) mums...och som avslutning tog vi alla en liten citron/marängkaka, mums!

Ikväll ska vi bjuda mamma och pappa på middag för de kommer hit och ska hjälpa oss i vanlig ordning. Mamma och jag har satt upp vita gardiner i köket, det blev såååå bra...lite loungestuk på det hela....Me like! ;) Pappa började röja ut det kommande kontoret och Magnus skruvade möbler och fixade. Till middag blev det fläskfilé med ugnsgrönsaker (majskolvar, morötter och potatis), chilibea, sallad och mumsigt bröd....så gott! Det var ritkigt härligt att få laga mat igen...jag har varit så bortskämd nu i 2.5 månad, det är inte många gånger som jag har lagat mat, för det har mamma eller pappa gjort =) Så nu är det dags att bjuda igen =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback