1:a advent

Datum: 2010-12-01 Tid: 12:31:49
Idag är det 1:a Advent och skyltsöndag här i stan. Så det händer lite saker ute på stan och alla butiker har öppet mellan 12-18. Själv så hade jag en riktigt skön sovmorgon i morse, jag började jobba kl 14.00 =) Så innan det åkte jag, Magnus och mamma på en tur och köpte lite gardiner till vardagsrummet och en hel del annat. Och när jag började jobba så gick Magnus och mamma på julskyltning, tydligen missade jag inget speciellt då det var rätt så dåligt.

Vi har haft fukkt upp på jobbet idag, gissa om folk har handlat idag. Vi sålde sååå mycket över budget så nu går det rykten om att vi ska få bonus! =) Alltid lika trevligt och uppskattande! Det var riktigt roligt att jobba, som vanligt så sprang tiden iväg och alla kunder verkade vara på strålande humör.

När vi kom hem så hade mamma lagat middag och gjort julfint hemma och vi tände första adventljuset. Åh vad jag älskar julen, så mysigt och härligt med allt pynt, alla ljus och dofter mm. Längtar tills jag får julpimpa hemma i huset, göra det mysigt och trevligt med adventstjärnor, stakar, prydnader, mm. Snart så =)
Senare på kvällemn efter "Ensam mamma söker" så drack vi glögg och åt lussebullar och pepparkakor =) Mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback