Trötter idag

Datum: 2010-08-10 Tid: 11:07:45

Shit vad jag är trött idag, somnade vid halv ett igår kväll och vaknade vid nio i morse när Magnus kom hem från jobbet. Jag känner mig verkligen helt död, hur ska jag orka med den här dagen? Önskade att jag kunde göra som Magnus, sova bort den. Jag som hade tänkt åka in till stan och bla köpa nytt löshår, men undrar om jag får skjuta på det tills imorgon då jag ändå ska ut och flänga en massa. I stället så ska jag ge mig ut på en powerwalk i det trista, gråa stockholmsvädret. Känner för att ut och gå, rensa hjärnan lite och få frisk luft i stället för att stå på crossen på gymmet som jag brukar när det står kondition på schemat. Men man kan ju variera sig lite då och då.
Tror även att jag smiter in på drop in solariumet här i närheten också, bättra på sommarbrännan som håller på att försvinna nu när vi inte har någon sol.

Magnus och jag är bra sugen på att boka en resa första veckan i september. Vi får se om vi hittar något som passar. Vi båda har väldigt mycket att tänka på just nu, mycket som snurrar i våra huvud. En inre stress som gör oss tokiga, så vi är verkligen i behov av en vecka semester i värmen. Bara släppa allt, bara njuta och ha det bra.
Jag ska börja kolla runt lite redan nu, annars får man hålla tummarna på att det dyker upp något ju mer vi närmar oss sept.



Inte helt fel?! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback