Träningsdax igen

Datum: 2010-08-31 Tid: 23:32:58

Jaha då var det redan sista augusti, nu är sommaren slut och hösten är på väg. Jag tycker i för sigv att det har varit lite höstväder ett bra tag nu, en massa regn och rusk vilket är ett bevis på att hösten är här tycker jag. Vart tog sommaren vägen? Känns som att den kom och stannade i ca 4 veckor sen försvann den igen och kom aldrig tillbaka. För att få lite värme nu är det ända rätta att bege sig söderut, åh vad jag vill utomlands nu!

Här i Sthlm har vi haft helt ok väder idag, varmt och växlande molnighet.
Idag hade vi ställt klockan på 08.00 men på sista tiden har vi haft det helt omöjligt att palla oss upp då. Och lika så idag, somnade om och vaknade 09.10. Upp och hoppa, få lite frulle i magen, fixa sig i ordning, stoppa ett mellis  magen för att sedan knalla ner till gymmet.
När jag hade tränat i en kvart så kom Magnus in till mig på mitt gym och var förbannad över att hans gym hade stängt, att de endast har öppet några tim på kvällen. Han som var så laddad för att träna. Och så har de ändrat om öppentiderna på hans gym...så vad händer nu då? Vi som tycker att det är trevligt att göra sällskap både till och från gymmet och jag vill gärna träna på fm så har man det avklarat. Kanske får han byta gym, och börja uppe hos mig =)
Så medans jag tränade så åkte han och storhandlade vilket vi skulle ha gjort efteråt. Men nu slapp ju jag följa med och det brukar ju bli billigare så =)
Vi möttes sedan upp för att gå till posten och posta ner lite presenter som vi har köpt till nyfödda "Edith", Johannes och Carolines dotter som bor nere i Malmö.

Efter att ha ätit lunch så blev jag helt slut och somnade breved Magnus i sängen medans han satt och kollade runt lite på nätet på den bärbara datorn.
Ikväll har vi inte gjort så mycket, jag har fått 1 tim massage =) så härligt! Vi har även tittat på 4 avsnitt av "Andra avenyn". Och nu spelar Magnus tv-spel och jag sitter här och bloggar om de dagarna då jag inte har haft varken tid el lust att blogga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback