Söndagsbubbel i luren

Datum: 2010-08-22 Tid: 16:55:22

Tredje natten på raken som jag har sovit skit. Först när Magnus kom hem vid 9-tiden i morse kunde jag sova gott. Somnade om och sov till 11.00 =) Ringde Helena vid lunchtid, så hon fick följa med mig och handla, på min promenad och till solariumet (i telefonen så klart). Efter ett antal timmar i telefonen så la vi på, då var det dags för oss båda att göra lite nytta. Jag såg till att lappa alla Magnus jeans....Undrar vad han gör för att få stora hål i grenen samt bak på rumpan???! Nu är det äntligen gjort i allafall och jag vet någon som kommer att bli jätteglad när han vaknar.

Sista natten på mycket länge som Magnus ska jobba, så skönt. Så ikväll blir det en lugn hemmakväll för mig, ska fräscha upp mina naglar lite, läsa ut min bok och ev börja på en ny (hmmm vilken ska jag välja, jag har så många nya på lagret just nu).

Tittade på en film senare på kvällen "Grown Ups".



Om filmen:
En komedi om fem vänner som är före detta lagkamrater som har förenats för att hedra sin gamla tränare som har gått bort. Tillsammans med fruar och barn spenderar de en weekend tillsammans.

Så tyckte jag:
Helt ok komedi som bjöd på en del skratt. Men med dessa skådiar så hade den kunnat varit så mycket bättre och roligare. Seg sista halvtimmen.

++(+)

Trevlig söndag till er alla..imorgon är det måndag, ångest!
Men jag ska inte jobba utan jag ska på lunchdejt med Anna! Så ser min måndag ut så här långt =)


Kommentarer
Postat av: helena

ja de är bra att vi kan hålla varandra sällskap i telefon =)

blev magnus glad nu när hans byxor är klar ;) hihi

2010-08-23 | 12:32:05
URL: http://flowernena.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag jobbar kväll på onsdag och torsdag. Men jag börjar inte förns kl 15 på torsdag. Om ni vill och har tid så får ni vääääldigt gärna komma upp då, typ vid lunchtid :) Jag kan väl få bjuda på nå gott? :) Eller på söndag. På söndag finns de smörgåstårta oxå ;)

Sms:a gärna hur ni vill göra. Utifall jag inte kollar bloggen.



KRAMAR!!!

2010-08-23 | 18:45:53
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback