En dålig men bra dag

Datum: 2010-08-17 Tid: 16:46:54

Vaknade på fel sida i morse och kände mig inte alls glad eller sugen på något. Utan bara allmänt trött, grinig och tjurig. Men detta händer även den bästa ;)
Gjorde mig i ordning på typ 10 min vilket är typ rekord för mig som annars brukar vilja ha 30-45 min. Som ni förstår så fick jag hoppa över lite, så idag körde jag en så naturliga look som jag kunde. Inget smink....vilket kändes katastro, då jag kände mig så naken och ful utan min mask.

Först tog vi en tur tillsammans med Magnus mamma och pappa till Sjötorp där de har sin båt. Tyvärr så var ju inte vädret med oss idag så det blev ingen båttur. Men vi satt där en stund och njöt av frisk luft och tittade på alla fina båtar som finns där. Gick runt i lite olika sjöbodar och tittade på allt möjligt smått och gott.
Åkte sedan vidare till Mariestad där vi käkade vid hamnen, på en restaurang som heter "Sill & Dynamit". Jag åt inkokt lax med färsk potatis och en mumsig romsås, mycket gott. Avsutade med en italiensk glass från glasscafét nere vid vattnet. Det blev en riktigt trevlig och mysig dag trots mitt dåliga humör.

När vi kom hem så åkte jag och Magnus och handlade lite mat till kvällen, vi svängde även förbi "Sigges" och köpte lite snarr. Kröp ner i soffan och tittade på några avsnitt av "Andra avenyn" och gottade oss.

Bilder kommer.......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback