What to do?????????

Datum: 2010-04-22 Tid: 19:29:34

Upp och hoppa klockan 08.30 (fick lite sovmorgon då vi var uppe sent och titta på film). Nya "Wallander-Arvet".


Om filmen:
På Bräda Musteri hålls affärsmiddag för att lansera musteriets nya produkter då företagets VD Manfred Stjärne blir mördad. Vill någon konkurrent förstöra Brädas rykte eller var motiven till morden personliga? Wallander inser snart att pengar är inblandade och att någon eller några inte drar sig för ytterligare mord för att nå sina mål vad det gäller Bräda. Mordvågen fortsätter och kanske härjar en metodisk seriemördare i Ystad. Polisen dras in i en härva av hjärntvätt, otrohet och hatiska före detta anställda, en härva som kommer att påverka Wallander personligen på ett sätt han aldrig kunnat föreställa sig.

Så tyckte jag:
Helt ok Wallander-film. Äntligen så blev det lite love i filmen ;) mellan två av poliserna, som jag har väntat på det.
Spännande, helt klart sevärd för alla Wallanderfan.

+++

Åkte in till stan vid 10-tiden för att vara på ett möte vid Hötorget kl 10.30. Eftersom det inte blev något med salongen på Stureplan så får man börja om på noll igen. Har varit på det här stället förr, men jag tänkte se vad hon kan göra med hyran, om det går att diskutera sig fram till något bättre.
Kände mig väldigt kluven och förvirrad när jag gick där ifrån. Jag vill vara på ett ställe där jag kan befinna mig hela dagarna, och ta emot kunder som kommer förbi från gatan. Men här hyr man in sig en viss tid och sen är det upptaget av andra hyresgäster. Ca 9.000:-/mån för heltid, 4.800:-/mån för deltid, 3.500:- för 3 halvdagar/v, 1.500:- för 1 heldag i veckan. Hur ska det gå ihop när man är helt ny och inte har hunnit bygga upp någon kundkrets??????
VAD SKA JAG GÖRA???
Har satt om min annons på nätet där jag söker ett rum att hyra ev lokal, så nu får jag hålla tummarna och se om det är någon som nappar.

När jag kom hem strax efter 11-tiden så käkade vi lite mellis innan vi begav oss till gymmet för att träna.

Till middag så lagade jag pasta pesto med kycklingfilé, soltorkade tomater och riven parmesan. Mums!

Har nyss laddat hem en massa ny träningsmusik och fyllt i.poden med det så att jag blir ännu mer laddad på gymmet. Det är ju så viktigt med bra och hög musik i öron när man tränar....jag får en liten extra kick då.
Resten av kvällen blir också lugn, vi ska titta på lyxfällan och ev någon av filmerna "Dear John" el "The Back up plan".

Jag är så sockersugen nu så jag dööööör......Jag vill ha smågodis eller Ben & Jerry´s "Cookie dough". Och så måste jag vänta ända till på lördag, då det är min "ätardag", vilket innebär att jag får äta precis vad jag vill ;) Det ni!



 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback