Skavsta tur och retur

Datum: 2010-04-07 Tid: 18:11:49

Började dagen med ett hårt pass på gymmet, skönt att vara i gång igen efter uppehållet vi haft under påsk. Det var så lugnt och skönt på gymmet, inte mycket folk som pallat sig dit i dag. Jag som trodde det skulle vara fullproppat efter påsk, alla som har ångest efter att ha ätit för mycket och rört sig för lite under påskhelgen.
När vi hade tränat klart så gjorde vi oss i ordning och käkade lite thai till lunch innan mamma och pappa kom och hämtade upp oss efter deras shoppingrunda i Skärholmen. Dags att åka till Skavsta/Nyköping igen, mor och far ska flyga till Tyskland igen. Synd att vi inte fick följa med den här gången =(
På vägen hem igen så stannade vi till vid ett "Stadium outlet", men det var så dåligt så det blev ingen shopping för oss. Passade då även på att handla på City Gross, middag till kvällen som blir tacos!

Vi var så sjukt trötta när kom hem så vi åt varsit mellanmål sen kröp vi ner i sängen och tokslocknade direkt =) Tur att Magnus vän Micke ringde och väckte oss vid 17.00, ananrs hade vi nog sovit än ;) Älskar att sova middag, det är så skont att bara slumra till så där mitt på dagen när man är så trött efter att ha tränat på fm.

Ikväll blir det tacos till middag och sedan tv-mys hela kvällen, det är "Halv åtta hos mig", "Arga snickaren" och "Fuskbyggarna".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback