En mycket underbar dag

Datum: 2010-04-24 Tid: 11:32:20

Åkte in till stan vi 14-tiden igår för att göra en del ärenden. Vi började med att lämna tillbaka en klänning jag fått i present på Lindex, den var lite för liten i brösten (vad ovanligt, NOT!), sedan fick Magnus ett par jeans av mig (jag hade ett gammalt presentkort på Lee Store på 1.000:-) och eftersom jag inte använder jeans längre så tyckte jag att han kunde få det. Sedan var det min tur att shoppa, det var dags för mig att köpa nytt löshår. Sist jag gjorde det var strax innan jul. Vi stannade även till på Hötorget där jag valde ut en stor blombukett i rosa plus 2 pkt med vita tulpaner som jag fick av mor och far (de hade gett Magnus pengar så att han kunde köpa blommor åt mig). Och jag älskar verkligen snittblommor...det är så fint att ha hemma på köksbordet och vardagsrumsbordet.





 

Tog sedan en snabbfika på centralen medans vi väntade på tjejerna från Hallsberg, som skulle komma till centralen kl 15.25 med våra biljetter till Bounce. Helt otroligt, vi köpte 2 biljetter för 500:- på A-läktaren (de hade kostat ca 500:-/st, vilket kap). Men hon som sålde dem hade vunnit biljetterna och ville bli av med 2 av dem, så det var ju perfekt för oss.

Magnus åkte hem vid 16-tiden och då åkte jag in till Medis och mötte upp Fia och hennes syster. De var här nere på besök, fre-lör. De skulle också på Bounce, fast på fredag.
Det var så roltigt och trevligt att träffa henne, det var ju inte igår. Jag tog med dem till "Jimmy´s Steakhouse" då de var hungirga efter sin bussresa. Eftersom jag skulle få tacos när jag kom hem så fick det bli en pepsi max för min del. Vi satt där i 2 tim och pratade och pratade, mycket mysigt och trevligt hade vi det.
När de var klara med maten och så var det dags för dem att åka till stället där de skulle bo och göra sig i ordning inför kvällen och jag åkte hem till Magnus.

Till middag blev det tacos samtidgt som vi tittade på "Talang 2010". Jag passade även på att sy allt mitt löshår, längtar tills jag får sätta i det imorgon.
Sedan blev det filmmys och massage i sängen. Vi såg filmen "Dear John" av Lasse Hallström.



Om filmen:
Den rebelliske John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta, men 11/9 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning.

Så tyckte jag:
Lasse Hallström lyckas alltid så bra med sina filmer, och självklart så blev jag inte besviken den här gången heller. Skådespelarna Channing Tatum, Amanda Seyfried spelar mycket bra. En mycket mysig och underbar film.
En film man bör se....

++++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback