En massa måsten.....

Datum: 2010-04-20 Tid: 14:40:22

Började dagen med 1 tim och 15 min powerwalk, som sällskap hade jag min vän Helena i öronen. I.poden hade slut på batteri så då fick Helena snällt ställa upp. Det var riktigt skönt ute, solen stekte och vinden var soft. Men nu på eftermiddagen har det mulnat på lite och det blåser. Skönt att ha dagens träning avklarad.

Sitter nu framför datorn och gör lite nytta, lägger in lite nya annonser, kollar resor, försöker skriva en affärsplan mm. Magnus jobbar idag så då passar även jag på att göra lite nytta. Har även funderat på om jag ska stryka och byta gardiner i sovrummet och vardagsrummet. Tvätta lite träningskläder och dammsuga. Sånna där tråkiga måsten som borde göras NU men som jag är bra på att skjuta upp. Skulle hellre krypa ner i sängen och vila lite eller varför inte läsa lite bok. Vi får se vad jag hittar på, kanske hinner jag med allt.

Måste även berätta att jag ska på kurs imorgon, en nagelkurs. Eftersom jag redan är utbildad nagelteknolog så behöver jag bara uppdatera mig lite för att komma igång att jobba med det igen. Och den här gången ska jag prova ett nytt märke som heter "Aktzentz". Så imorgon förmiddag kommer jag att vara på kurs mellan 09-12 i Bromma. Det ska bli så roligt och spännande, jag ser verkligen fram emot detta.


Kommentarer
Postat av: Sara

Tack för din peppning vännen! Ska ringa och boka en ny läkartid a.s.a.p. Men efter detta så tar de emot, men jag SKA!

Kramis!

2010-04-20 | 15:05:01
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback