Coctailfotografering

Datum: 2010-04-29 Tid: 13:55:55

Har sovit skit i natt, det tog tid innan jag somnade och sedan har jag vaknat lite då och då och tittat på klockan. Alltid samma oro när man ska upp så tidigt. Klockan 05.40 då var det dags att gå upp för att hinna äta frulle, göra mig i ordning, packa det sista till jobbet utan att behöva stressa. Strax efter 07.10 tog jag t-banan till Liljeholmen och bytte där till tväris och hoppade av i Luma/Hammarby sjöstad.

Var på plats strax innan klockan 08.00 på Nixa, för att prata ihop mig lite med den andra sminkösen som var underbara, glada och spralliga Mahlin. Sen var det bara att köra igång, vi hade en modell var och temat var coctail, då det var coctailklänningar till en katalog som skulle fotas. Nixas vårkollektion 2011!
Om ni vill se ett litet smakprov från deras tidigare kollektioner så kan ni klicka här. helt underbara klänningar, både för brud, fest, coctail mm. I love it! Jag vill ha dem allihopa!
Det flöt på bra, det blev en sminkning som gick i brunt, ljust, korall, ljus hy med naturliga glossiga läppar, latte på naglarna och ett stort lockigt hår.
Hon var så söt min modell, hon såg ut som en docka och så visade det sig att hon var i från Bollnäs. Alla skönheter kommer från Bollnäs tror jag, modellen, jag och Vickan Silvestedt ;)
Hon var lite för ung för att jag skulle veta vem hon var, hon var född -86. Men roligt att hon har lyckats så bra, hon jobbar som modell i både Paris, London, Milano, Singapore mm.

Klockan 12.00 så var jag klar, då hade jag jobbat mina 4 tim som jag var bokad och min modell hade blivit plåtat i sina 10 klänningar. Så då fick jag åka hem, och min älskling var så söt och kom och hämtade mig. Skönt eftersom jag nästan känner mig utbränd efter 4 långa arbetstimmar.

Nu har vi käkat lite lunch och jag är sockersugen så att jag håller på att dööööööör. De hade stora skålar med en massa gottis på jobbet, polly, dumlekolor, vingummin, mm. Men jag stog emot även om det var väldigt jobbigt och svårt när jag tycker så mycket om alla dessa sorter av snarr. Det får bli en glas i bilen i stället ;)

Nu är resväskan packad och vi ska snart hoppa in i bilen och bege oss till Skövde.


Kommentarer
Postat av: exklusivvardag

Säger hej när jag kikar förbi din mysiga blogg :-)

2010-05-03 | 08:59:05
URL: http://www.exklusivvardag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback