Akzentz nagelutbildning

Datum: 2010-04-21 Tid: 13:37:25

Hade ställt klockan på 06.40 men som alltid när jag ska upp så där ovant tidigt så vaknar jag innan klockan ringer, samt att jag sover dåligt. Samma visa idag, upp 10 min innan klockan ringde, skönt på sätt och vis för då slapp jag stressa.
Tog t-banan till Brommaplan strax efter 08.00 och var framme på salongen kl 08.45. Vi var 4 st som skulle utbildas idag.

Vi började med att prata lite om vad vi jobbade med, vilken kurs vi gått tidigare, material osv innan vi satt igång att gå igenom det nya materialet från Akzentz. Jag fick sitta modell ;) då jag tagit bort mintt material inför kursen. Så jag fick en förstärkning med silverglitter på tipparna, så snyggt!
Tycker att det här materialet verkar så bra, lätt och smidigt att jobba med. Jag slipper att fila så mycket och det är ju bra med tanke på att jag hatar att fila. Sen så finns geleérna i så många fina färger, samt glittergeleér som jag bara älskar. I´m in heaven! Åh vad jag vill sätta igång att bygga naglar nu, bygga, forma, måla mm.

När jag var klar så kom min älskling och hämtade mig, skönt att slippa ta tåget. Tanken var att vi skulle åka till löpspåret och jogga men med tanke på att regnet öser ner och snön faller och att det är sjukt kallt ute så får det bli en annan dag.


Kommentarer
Postat av: helena

så kursen gick bra förstår jag =) roligt! får göra mina naglar sen då =) iaf på min semester ska jag då ha naglar!



hehe ja jag har iaf köpt en baddräkt ;) får se om jag vågar ha den =D hahah vet inte, har nog inte kropp för de men lite roligt endå =) haha ja jag ska lägga upp lite bilder på de jag köpt =) är väldigt dålig på de =)



gick de bra att vara ensam igår nu då? =)

kramen

2010-04-21 | 17:37:47
URL: http://flowernena.blogg.se/
Postat av: Maria Åhström

hej.. hur sitter denna gel akzentz.. ska till en salong som har denna. har provat 4 olika geler nu och inget fäster..



tacksam för svar :))

2011-10-12 | 14:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback