Börjar bli sjuk.....

Datum: 2009-09-16 Tid: 11:04:38

Vaknade kl 08.00 och kände mig fortfarande trött och seg efter 8 tim sömn. Helst av allt hade jag velat krypa ner i sängen igen. Huvudet värkte och halsen lika så.
Åkte till Huddinge sjukhus vid 09.00, pappa hade tid där kl 09.30, och Magnus och jag satte oss på ett utav café coh tog en fika, och då blev jag värre och värre. Kände att febern började komma, det började rinna ur näsan osv. Det är något med sjukhus, jag hatar sjukhus, det förknippas bara med sjukdomar och tråkigheter. Ingen plats man vill vara på i onädan när man är frisk.

Sen bar det i väg till nästa sjukhus, sabbatsbergs sjukhus där jag hade fått en remiss för att ta prover för min sköldkörtel. Lite nervös måste jag erkänna att jag var, jag har nämligen bara tagit ett blodprov tidigare i hela mitt liv. Som tur var så var det en trevlig och snäll tant, hon pratade med mig hela tiden och vips så var det klart. Vilken baggis och detta har jag gått och varit nervös över....=)

Plockade upp Harald (mormors man) på centralen och sedan åkte vi till Nyköping/Skavsta flygplats för att lämna av pappa och Harald som skulle flyga till Tyskland för att shoppa husbilar.
Magnus fick ta över ratten på vägen tillbaka, jag kände mig helt död, ville bara sova.
Stannade till på McDonalds för att få något i magen, ingen utav oss hade så mycket energi efter en lång dag.

När vi kom hem igen så åkte vi förbi "Budo & Fitness" och lämnade tillbaka ett par shorts som Magnus inte ville ha, och i stället blev det en långärmad träningströja samt ett tillgodokvitto. En sån sak tycker man att max ska ta ca 5 min, om ens det. Men personalen på Budo & Fitness är ju så tafatta och inkompitenta så det tog 20 min att få det ordnat. Vad anställer de för folk?

När vi kom hem igen så kröp vi ner i sängen för att vila lite, sov i 2 tim. Gissa om det var skönt och välbehövligt?
Till middag idag fick det bli mexicanasoppa med varma mackor. Gott när man är förkyld och inte aptiten är på topp.
Sedan blev det Idol på tv´n, såg en snubbe från Bollnäs som jag kände igen, men tyvärr så gick det inte så bra för honom. Men tänk att det fanns så många stjärnskott i lilla Gävle, det trodde jag inte.
Några favoriter från Gävle är bla Alexander, Johan Andersson, Clara Hagman och Nicolle Walles.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback