Tv-kväll i höstmörkret

Datum: 2009-09-15 Tid: 22:26:39

Ställde klockan på 08.00 i morse...så det var bara att kliva upp. Käka frukost och klä på sig träningskläder och bege sig iväg till gymmet. Tidigt gympass idag...skönt att ha det gjort, har lite annat att göra på eftermiddagen. Magnus gick iväg och tränade lite senare och när han kom hem så hade jag lagat lunch åt oss, lax i ugn med ris och min specialsås. Pappa gjorde oss också sällskap.

Klockan 15.00 så hade båda jag och pappa tid hos våran privatläkare Karin, men innan det så hann vi med ett bankbesök.
Skönt att få komma till Karin igen, gå igenom vissa saker, få ordning på lite saker och så fick jag en remiss till Sabbatsbergs sjukhus för att göra ett sköldkörtelprov.

Åkte sedan till Elgiganten och köpte en svart patron till min skrivare och då passade vi även på att handla på Kvantum till kvällen.
Magnus och jag lagade tacos som vi bjöd pappa på.
Kvällen tillbringade vi framför tv´n, vi tittade på bla "Sveriges fulaste hem", "Svenska hollywoodfruar" och "Extream male beauty".
Och så han vi med ett avsnitt av Hells Kitchen innan det var dags att sova. En riktigt tv-kväll blev det ikväll. Alltid när hösten kommer så blir det en massa bra på tv´n....mysigt att krypa ner i sängen eller soffan och tända ljus och mysa framför tv´n.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback