Tandblekning

Datum: 2009-09-19 Tid: 15:24:01

Sov till 09.00 i morse...upp och käka frukost och göra sig i ordning. För att sedan gå ner till Salongen "Noomi på torget" och öva lite på tandblekning. Söta och gulliga Annelie kom dit och öppnade till oss vid kl 11.00, sedan lämnade hon oss själva. Vi kopplade och fixade med alla maskinerna och sedan körde vi igång. Magnus fick vara modell igen...stackarn måste ju bli öm i käkarna, efter allt gapande =) Men snygga tänder får han...vitare och vitare blir de. =) Så snygg så......

 

Det gick jättebra idag, kändes mycket bättre nu än i tor. Slippa ha någon som står och häger över axeln och kollar hur du gör hela tiden, bli lätt stressad och nervös utav det.
Så nu väntar jag bara på att ha ett möte med chefen, ägaren Noomi, vi ska ha ett lite möte om allt osv. Sen är det bara att sätta igång för mig att jobba och bleka tänder. Längtar verkligen!

Nu sitter vi bara hemma och softar, i väntan på att vi ska åka till Heron city och käka lite god thaimat och sedan köpa lite popcorn och gotta ner oss i en biostol och se filmen "Flickan som lekte med elden". Har verkligen längtat och sett fram emot den filmen...så jag håller tummarna att den är lika bra som "Män som hatar kvinnor".

 


Kommentarer
Postat av: helena

ja tack för bilden, han va verkligen snygg med massa saker i mun =) hahaha du kommer bli bäst på tandblekning som du är bäst på att sminka!!

2009-09-19 | 22:02:17
URL: http://flowernena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback