En regning tisdag

Datum: 2009-09-22 Tid: 15:23:09

Även idag sov jag till 09.00 efter att ha somnat runt kl 01.00 i natt. Upp och göra mig i ordning, käka lite frulle och kl 11.30 hade jag möte med Noomi på salongen.
Vi pratade om framtiden, hur vi ska synas, hur ofta jag ska jobba osv....hoppas att det kommer att rulla in en massa kunder som vill ha vita tänder nu. Känns verkligen som ett toppengäng att jobba med, så det här kommer att bli hur bra som helst. Har min första kund på tor, då ska Noomi få vita tänder.

Kl 13.00 så hade jag tvättstuga...det suger. Jag är fortfarande inte bra i min förkylning, känner mig trött och hängig. Så helst av allt vill jag krypa ner i sängen med en kopp varm choklad och titta på film eller läsa en bok. Får ta det efter tvättiden, den är snart slut ändå.



Pratade i allfall med min läkare idag, och med tanke på det jag skrev i tidigare inlägg om att min kropp inte producerar tillräckligt med vissa hormoner, det gör att min ämnesomsättning och förbränning står på 0. Så nu ska jag börja med en 8 veckors behandling. Ska äta tabletterna Levaxin, 1ggr/dag under den tiden. Sen gör man ett nytt prov och ser vad som har hänt. Känns skönt att man kanske äntligen ska få ordning på detta och få hjälp att återgå till sin normala vikt och kropp...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback