Köpstämma

Datum: 2009-10-19 Tid: 19:26:13

Klockan 16.30 idag så var det dags att gå på Bostadsrättsmöte/Köpstämma. Det verkade bli mycket folk, lokalen fylldes med västertorpsfolk och allting såg rätt lovande ut. Tji fick jag, det visade sig att det endast var 90 personer där samt att de fått in 25 st fullmakter, den innebar 57% röster och det krävs minst 67% för att ens röstningen ska bli av. Tydligen så saknades det ca 90 personer, en del som kanske inte bryr sig, el valt att rösta nej men en del har inte ens föreningen kommit i kontakt med????
Vad är det för idioter? Detta har nu diskuterats i ca 1 år nu, och alla har sett fram emot idag då vi äntligen skulle få ett besked om vi får köpa el inte.

Förstår inte folk att detta kan vara deras livs viktigaste och bästa affär. Att hyran kommer att bli billigare. Att vi alla kommer att få stammbytt inom en 2 års period. Att man kan tjäna en bra slant på sin lya om man nu någon gång skulle vilja sälja, osv. Idioter!!!!

Föreningen blev ganska ställda och visste inte hur de skulle gå vidare, så de avslutade mötet eftersom det inte gick att genomföra någon röstning och så skulle de göra allt för att komma i kontakt med de 90 personerna som saknades och sen höra av sig till oss igen och göra om köpstämman. Det är nu 3 veckor kvar tills Stocksholmshem vill ha ett beslut från styrelsen, om det blir ett köp eller inte.

Min lägenhet skulle jag få köpa för 670.000:-, det är ju ingenting....och den är värd minst det dubbla och då är den inte ens helrenoverad eller stammbytt än. Fattar inte folk någonting eller vad är deras problem?
Man ska aldrig hoppas för mycket, och det har jag verkligen inte gjort eftersom det har varit en hel del protester mot detta förslag. Men jag tänker hålla tummarna, så får vi se vad som händer i framtiden!


Kommentarer
Postat av: Sara

Tänk du, skillnaden i pris och storlek. Din lägenhet=670.000:-

Vårat hus=650.000:-

Sjukt egentligen ju.

Hoppas att allt är bra och att du bli piggare snart. Inte roligt att läsa att du mår dåligt.

KRAMAR!!!

2009-10-20 | 19:32:44
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback