Fredag....lunchdejt med tjejerna

Datum: 2009-05-15 Tid: 21:48:15
Morgonpromenad och 20 min i solariumet....en bra start på dagen! Sedan en god frukost med havregrynsgröt, ägg och juice så är jag människa igen. Ringde och väckte min vän Helena klockan 10.00 med riktitg skönsång...Gomorgon, gomorgon, hör fåglar sjunga glatt, gomorron.........osv! Tror ni att hon blev glad? No, No, No men hon la inte på i allafall.



Klockan 12 så hade jag lunchdejt med Nine, Milla och så hängde Helena med.....Café Krokanen blev det idag också. Det var trevligt att ses, få umgås med lite vänner och höra lite skvaller osv. Inte varje dag man träffar Bollnästöserna Milla och Nine! Lite för sällan tycker jag, men det blir ju så när alla jobbar och jobbar och har fullt upp med sina liv.
Tiden rinner alltid iväg när man har trevligt, så klockan två var det dags att gå skilda vägar. Helena och jag gick för att leta mer tyg till mig, och då stötte vi på bloggdrottningen Sara. Kul att äntligen träffa henne och se henne, det var också år och dagar sen....hoppas jag stöter på henne den 13 juli i Globen, el om vi ses innan och tar en drink eller två. =) hihihi......komma i rätta stämningen innan konserten.



Och vad har hänt mer idag då? Hmmm...Jo min papa har köpt en lastbil =) Ropade in en på aktion/utförsäljning =) Frågan är ju...vad ska han med den till? Och stor är den....Snacka om slöseri med pengar, eller??? Han påstår att han kan sälja den för det dubbla eller ha den och köra alla möbler och prylar som mamma shoppar....Jaja...den e säkert jättebra, huvudsaken pappa är nöjd ocg glad. Han frågade om vi skulle ta en tur imorgon! =) haha...jag i en lastbil, nja jag vet inte det jag. Inte riktigt min grej.
Annars så är hans dotter i behov av en ny bil ;)



Till middag så grillade vi egna hamburgare =) Mmmm så gott!!!




Sedan bänkade vi oss framför tv´n och tittade på "Så ska det låta" samt "Tingeling" och nu ser vi på den underbara filmen "Helenes små underverk" på kanal 5.




Tingeling...så grymma!!! Skön låt.......




Kommentarer
Postat av: Sara

Hade aldrig förlåtit mig själv om ja hade glömt att klämma på flickorna idag när vi träffades :p Vilken tur att ja kom ihåg de!

Himla roligt att träffa dig i allafall :) Roligt att du tyckte detsamma.



Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film. Ska kolla på en riktig vuxenfilm - Harry Potter :p

Ha de gött!! Kramar!!!

2009-05-15 | 22:40:59
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Fredrika

Me like folk som kan stå för vad dom tycker och gör! Du verkar vara en sån tjej. Du är ju verkligen jättefin och jag förstår precis vad du menar med allting med avundsjuka vänner.. hahaa, varenda ord! Nej, fy. Om jag såg ut som du skulle jag vara väldigt glad! Så avundsjuka är det definitivt! Kram på dig!

2009-05-17 | 21:00:02
URL: http://fredrikaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback