Sminkjobb på Kolmården

Datum: 2009-05-22 Tid: 23:30:31
 Då var det dags att jobba, upp och hoppa redan klockan 05.30. Försökte att dra mig i 10 min, men det gick inget vidare. Magnus bråkade på mig att jag måste kliva upp. Usch vad jag hatar att kliva upp så här tidigt, jag är verkligen ingen morgonmänniska. Jag trivs som bäst på kvällarna och nätterna.......
Klockan 06.30 satte jag mig i bilen och min resa mot Kolmården/Norrköping började. För att hålla mig vaken så laddade jag cd-spelaren med "Velvet" ´s nya album, riktigt bra måste jag säga. Och jag sjöng som en galning med i alla låtarna för att bli pigg och hålla ögonen öppna.

Var på plats kl 08.00 som planerat, ca 1.5 tim tog resan. Första scenerna skulle vi filma/spela in i Kolmårdens nyöppnade spaaläggning. Supermysigt och trevligt, detta kan jag verkligen rekommendera. Och för alla er med företag, boka konferens så blir det billigare ;) För ca 1.395:- så ingår frulle, lunch och middag, 1 övernattning, samt fri tillgång till spa hela dagen och fritt inträde till djurparken.

  
 


Klockan 13.00 så bröt vi för lunch, det bjöds på buffé, helt ok.
Sedan tog vi bilarna och all utrustning och åkte ut på savannen där vi skulle filma nästa del av filmen.
De skulle ha konferens mitt bland djuren i parken, bland zebror, giraffer, mm.
En upplevelse kan jag säga......mycket spännande!





Klockan 18.30 så var vi klara för dagen.
Då var det raka spåret hem igen....och vad väntade hemma? Jo min älskling hade lagat tacos till middag =) Mmm så gott!
 
Måste också passa på att berätta något som hände, Magnus ringde efter vägen och frågade om jag kunde svänga förbi Konsum och handla en sak som hade glömt. Och det kan jag så klart göra, när jag åker in i Västertorp så ser jag en polishellikopter som cirkulerar över centrumet. Då tänkte jag, vad har hänt nu då? Alltid är det något. För någon vecka sedan så brann skolan, ungdomar som tänt på osv. Och i lilla, oskyldiga Västertorp.....Hoppar ur bilen och ser en massa polisbilar överallt och poliser utaför Konsum.
Då har det varit rån på Konsum. Klockan 20.00 en ons när det e en massa folk ute......???
Jaja...hoppas de fick tag i dem till slut.

Kvällen blev mycket trevlig, tacos framför tv´n och sedan så tittade vi på finalen av Hell´s Kitchen i sängen.
Så nu vet jag vem som vinner den här säsongen =)
Den som vill veta får fråga ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback